Schaatsen: Het wordt weer koud (en spannend)

Update III: De vrees is dat door sneeuw en hogere temperaturen wij een opening van de baan niet gaan halen...

Update II:

Op dit moment ligt er 3cm prachtig ijs en wij hopen dat dit naar ca. 6 cm groeit zodat de baan open kan.

Vanavond komen naar verwachting onze ijsmeesters bij elkaar om alvast voorbereid te zijn op een eventuele openstelling.

Update I: Het bestuur zit er bovenop! (Hopelijk niet op het ijs.)

Het heeft wee aardig gevroren al wordt het vanmiddag even boven nul.

Nu maar hopen dat de verwachte sneeuw geen roet in het eten zal gaan gooien.

Houd de site goed in de gaten voor updates.

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Al wordt er in het Frieze Ryptsjerkerpolder door de eerste waaghalsen al op natuurijs al geschaats, in Assendelft zullen we nog even moeten wachten voordat het lciht op groen kan en de ijsbaan open.

Dat neemt niet weg, dat na de eerste vriesnachten de schaatskoorts bij de Ijsvereniging al een beetje is uitgebroken.

De wedstijdcommissie is onlangs bij elkaar geweest en afgelopen week heeft een reanimatie/AED training met een deel van het Bestuur plaats gevonden.

Kortom IJsvereniging Assendelft is er klaar voor en laat die nachtvorsten maar komen.

Houd de site in de gaten voor de openstelling!